2025
Amuse
* Blini met gerookte zalm, citrusemulsie en Avrugakaviaar.
of
* Rundertartaar met gepoft mosterdzaad en gerookte thee.
Voorgerecht
* Gelakte bosduif met zwarte pens, structuren van rode biet met merlotazijn en zwarte kers.
of
* Carpaccio van licht gepekelde hamachi met microradijs, ponzudressing en krokant van sesam.
of
* Brioche met gebakken ganzenlever, oosterscheldepaling, xeres azijngel en zwarte truffel.
Tussengerecht
* Sorbet van vodka met citrus.
Extra gerecht
* Consommé Célestine met kruidenpannenkoek en gekonfijte eend. (+15€)
Hoofdgerecht
* Hertenfilet rosé gebraden met een millefeuille van pompoen en polderpatatjes, spitskool en jus van port.
of
* Rollade van fazant met pistache, morieljes, gekonfijte witloof en kroketjes.
of
* Gegrilde Groenlandse heilbotfilet met een brandade van aardpeer, garnaal, prei en beurre blanc.
Nagerecht
* Dame blanche.
of
* Krokante bladerdeeg met gepocheerde peer, Maldon zeezout, dulce en kastanje-ijs.
of
* Camembert gerookt op onze Oklahoma met abrikoos, boerenjongens en gegrild suikerbrood.
Wij serveren onze eindejaarsmenu
We serveren onze eindejaarskaart vanaf
woensdagavond 24/12 tot en met donderdag 1/1.
Vrijdag 26/12 tweede kerstdag zijn wij gesloten.
Kerstavond 24/12, kerstdag 25/12 en nieuwjaarsdag 1/1
serveren we enkel de eindejaarsmenu.
Alle andere dagen serveren we ook een a la carte kaart.
Reserveren kan online of telefonisch.
Wij serveren onze vijf gangen keuzemenu voor deze periode aan 90€ per persoon.
U kan mits supplement dit menu nog uitbreiden met een voorafje en/of versnapering voor bij de koffie.
Tijdens de feestdagen vragen wij een voorschot van
50€ per persoon.
Dit kan u storten op BE88 0358 5693 6841
Zodra wij uw voorschot hebben ontvangen, bevestigen wij graag uw reservatie.